Ant vienos užkandinės sienos jie nupiešė grafiti, kuriame pavaizduotas Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir JAV respublikonų partijos kandidato į prezidentus Donaldo Trumpo bučinį. Sprendžiant iš socialiniuose tinkluose pasidalintos nuotraukos, pokštininkai reiškia meilę amerikiečiui ir nepagarbiu gestu siunčia linkėjimus Rusijos vadovui.

Internautai netruko pastebėti, kad piešinys ant sienos primena kitą ikona tapusį grafiti ant Berlyno sienos, kuriame vaizduojamas tuometinės Sovietų Sąjungos vadovo Leonido Brežnevo ir Rytų Vokietijos vadovo Ericho Honekerio bučinį.

Praėjusį lapkritį po teroristinių išpuolių Paryžiuje mėsainius ir šonkaulius vilniečiams siūlanti užkandinė „Keulė Rūkė“ dėmesį į save atkreipė drastišku būdu.

Tuomet feisbuko sienoje užkandinės vadovai pasidalino tokiu įrašu (kalba netaisyta):

„Shiandien-sekmadienis, „shventa diena“, bet shiandien mes nesiūlom niekam eiti i bazhnychią, degti zhvakeliū ir melstis. Tai būtū didelis pazheminimas tiem, kurie zhuvo dėl religiniū fanatikū kaltės. Zhmogaus gyvybė neturi vertės, kai gyveni tik iliuzija apie pomirtinį gyvenimą. Mes gyvename vieną kartą ir turime mėgautis kiekvienu momentu. Shiandien sekmadienis, ir mes shvenchiam gyvenimą ir shluostomės barzdas kvailomis maldomis‬“.

Šis įrašas buvo iliustruotas suplėšyta Šventojo Rašto dalimi – Psalmynu, ant kurio nuvarvintas mėsainio padažas.

Kaip pranešė DELFI, Gariūnų pramoninėje zonoje Paneriškių gatvėje šiemet „Keulė Rūkė“ atidarė naują gamybos cechą ir dar vieną nedidelę užkandinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)