Akių atitraukti nuo žaviojo norvego negalinčios gerbėjos tikina, kad šis jaunas vyras atrodo kaip tikras šių dienų vikingas. Kaip rašo „The Daily Mail“, L. Matbergo ūgis siekia 1 m 98 cm, o socialiniame tinkle „Instagram“ jo paskyrą seka per 100 tūkst. vartotojų.

Dėl paskyroje skelbiamų nuotraukų šio įspūdingai atrodančio vyro gerbėjų skaičius nuo 500 labai greitai išaugo iki tūkstančių. Vienoje iš skelbiamų nuotraukų šiuolaikiniu vikingu pramintas L. Matbergas pozuoja kapodamas malkas. Raumenis jis paryškina aptemptais marškinėliais, pozuoja taip pat ir apnuoginęs viršutinę kūno dalį.

Tenka pripažinti, kad jis nebijo rodyti ir jautriosios savo asmenybės pusės. Vienoje iš nuotraukų vyras užfiksuotas su mažu šuniuku ant rankų, nors į kamerą jis ir šioje nuotraukoje nukreipęs rūstų žvilgsnį. L. Matbergas visose nuotraukose atrodo labai rimtas.

Kalbėdamas apie komentarus, kurių sulaukia „Instagram“, vyras teigia, kad moterys nori už jo ištekėti arba pagimdyti nuo jo vaiką.

„Atrodai kaip angelas, ar esi iš šio pasaulio?“ – gražuoliu žavisi interneto vartotoja. „Nesu mačiusi labiau norvegiško vaizdo už šį“, - džiaugiasi kita.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)