Reikės:

100 g ožkos pieno sūrio,
4–3 nedidelių burokėlių,
nedidelės saujos graikiškų riešutų,
ryšelio svogūnų laiškų,
2 saujų rukolos (galima pamaišyti su įvairiomis lapinėmis salotomis),
2 valgomųjų šaukštų citrinų sulčių,
alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.

Burokėlius nulaupkite, įvyniokite į foliją ir apie valandą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Atvėsusius burokėlius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Jas gerai apšlakstykite citrinų sultimis ir aliejumi, užberkite druskos ir pipirų. Palikite bent pusvalandžiui pasimarinuoti.

Salotas nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite, kubeliais supjaustykite ožkos sūrį, pasmulkinkite ir truputį pakepinkite riešutus. Į didelę lėkštę ratu sudėkite burokėlių riekeles, lėkštes viduryje – salotas, suberkite sūrį ir riešutus, pabarstykite supjaustytais svogūnų laiškais, apšlakstykite citrinų sultimis ir aliejumi, truputį užberkite druskos ir pipirų.

Skanaus!