Antikos filosofas Demokritas teigė, kad egzistuoja tik beribė erdvė ir atomai, kurie yra nekintamos dalelės, judančios erdvėje. Tik judėdami ir susijungdami su kitais atomais, jie sukuria tam tikrus objektus ir reiškinius. Būtent ši Demokrito filosofinė prielaida paskatino kūrėją Rasa Juškevičienę pateikti savą interpretaciją, kurią matome šio šiltojo sezono aksesuarų kolekcijoje.

Anot Rasos, žmogaus individualumas įprasminamas kuo labiau atsiveriant ir tai veikia kaip atsvertis vienas kitam ir pačiam pasauliui. „Unikalumas atrandamas tuomet, kai esame priimti, išgirsti tokie, kokie esame iš tiesų. Atsiverti ir priimti. Žmogus gali išgelbėti pats save, sugrįždamas į savo prigimtį ir sutikęs priimti tai kitame.“ - įsitikinusi „RASA Accessories“ kūrėja.

Kolekciją sudaro daugiau nei dešimt unikalių aksesuarų, kuriuos vienijantis bruožas yra atomus primenančios detalės ir jų jungtys, kurios tarsi simbolizuoja pradžių pradžios išraišką.

Aksesuarai pagaminti iš skirtingų, tačiau tarpusavyje puikiai sąveikaujančių ir derančių medžiagų - aukso, vario, sidabro spalvos gradinėlių, kurios derinamos su agato akmeniu, kaučiuko virvelėmis ir swarovskio perlais, kurie futuristinei ir kosminei kolekcijos visumai suteikia lengvumo , žaismingumo ir trapumo pojūtį.

„My atoms have always loved your atoms.“ - „I Origin“.

Kolekcija „I Origin“ pristatoma dizaino savaitės metu „Madress“ salone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją