Artimų jo draugų teigimu, pastaruosius šešerius metus jis turėjo priklausomybę stipriems nuskausminamiesiems. Apie tai jau prabilo ir mirtį tiriantys pareigūnai.

Šaltinis pasakojo leidiniui „US magazine“: „Gydytojai pasakė Prince‘ui, kad jo kraujospūdis neįprastai žemas, kūno temperatūra žemesnė nei įprasta. Jis mažai valgė, o pavalgęs viską išvemdavo. Jo veidas buvo gelsvo atspalvio, kaklo oda kabojo, o pirštų galiukai buvo gelsvai rusvos spalvos.

Kaip rašo TMZ, draugų teigimu, dainininkas pradėjo vartoti nuskausminamuosius 2009 m. – tada jam skaudėjo klubą. Kitais metais jam atliko operaciją, na o po to jis jau buvo priklausomas nuo vaistų.

Prie nuskausminamųjų galima įprasti, nes juose yra priklausomybę sukeliančių medžiagų.

Per savaitę prieš mirtį Prince‘as mažiausiai keturis kartus ėjo į vaistinę prie namų Mineapolyje.

FTB aiškinasi, kas pardavė ir kas skyrė atlikėjui vaistų.

Na, o kaip rašė TMZ, manyta, kad per paskutinį koncertą Prince‘as persišaldė, tačiau TMZ šaltinio teigimu, jis perdozavo nuskausminamųjų.

Po paskutinio koncerto į lėktuvą jį nunešė apsaugininkas. Paskui jį skubiai išvežė į ligoninę, greitosios pagalbos automobilį lydėjo ugniagesių mašina.

Po koncerto Atlantoje Prince‘as išgėrė stiprių nuskausminamųjų, kuriuos, kaip minėta vartojo dėl klubo skausmų.

Leidinys „National Enquirer“ taip pat rašo, kad dalininkui pusę metų iki mirties diagnozavo AIDS.

Garsenybės draugai teigė, kad jis nesutiko gydytis ir tikėjo, kad jam padės maldos. Prince‘as buvo uolus jehovistas.

Dainininko brolis Maurice‘as Phillipsas teigė gerbėjams, kad prieš paskutinį koncertą Prince‘as be perstojo dirbo, ruošėsi.

Trečiadienį teismas informavo, kad dainininkas nebuvo palikęs testamento, tad jo sesuo Tyka Nelson ir dar penki netikri broliai ir seserys turi teisę pasidalinti jo maždaug 150 mln. dolerių vertinamą turtą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)