„Galbūt kažkas iš komandos tikėjosi daugiau pirmajame kėlinyje, tačiau žvelgiant į bendrą vaizdą mes sužaidėme geras 90 minučių. Rezultatas nieko nepakeitė ir yra geras. Galimybės visiškai lygios – abi komandos turi po 50 procentų galimybių nugalėti“, – kalbėjo „Real“ strategas, pirmose rungtynėse turėjęs verstis be ryškiausios savo žvaigždės Cristiano Ronaldo, pajutusio šlaunies skausmus.

„Cristiano nesijautė gerai visą dieną. Norime, kad jis atgautų geriausią savo formą, todėl priėmėme tokį sprendimą. Labai tikiuosi, kad jis mums galės padėti atsakomosiose rungtynėse“, – pažymėjo Z. Zidane'as, jau antrose rungtynės iš eilės susiplėšęs savo kostiumines kelnes ir bandęs šią nesėkmę maskuoti prisidengdamas paltu.

Pirmą sykį Z. Zidane'as kostiumines kelnes susiplėšė per atsakomąsias ketvirtfinalio rungtynes su „Wolfsburg“ komanda, kurias „Real“ laimėjo 3:0 ir žengė į pusfinalio etapą. Tąsyk juokingo incidento vaizdo įrašai ir nuotraukos apskriejo visą pasaulį.

Rungtynėse Manečesteryje „Real“ perėmė iniciatyvą antroje mačo pusėje ir turėjo dvi puikias progas pasiųsti kamuolį į šeimininkų vartus, tačiau juos apgynė fantastišką reakciją pademonstravęs Joe Hartas.

90' How about this for a save?! Joe Hart saves from point-blank range to deny Pepe. pic.twitter.com/BL82Cxjk27— Read La Liga (@ReadLaLiga) April 26, 2016

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos po savaitės Madride.

Tuo metu trečiadienio (balandžio 27 d. vakare) pirmąjį tarpusavio pusfinalio mačą Madride žais vietos „Atletico“ ir Miuncheno „Bayern“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)