Tokia žinia yra gana šokiruojanti, tačiau tarp naujų teismo dokumentų, kuriuos pristatė pačios B. Spears komanda, yra vienas 2015 metų apeliacinio teismo sprendimas, kuriame detaliai aprašoma Britney kova su narkotikais 2007 – 2008 metais, skelbia tmz.com.

Nauji dokumentai buvo pateikti byloje, kurią B. Spears iškėlė savo buvusiam draugui ir vadybininkui Samui Lutfi. S. Lutfi komanda ketino reikalauti, kad B. Spears duotų raštiškus parodymus, ir dainininkės žmonės pateikė minėtus dokumentus, kad užkirstų jiems kelią.

Tarp B. Spears komandos pateiktų dokumentų buvo ir 2015 metų teismo sprendimas.

Apeliacinis teismas surašė visą dramos tarp B. Spears ir S. Lufti kroniką. Pasak teisėjų, kai 2007 metais B. Spears susipažino su S. Lutfi, jos gyvenimas buvo visiškai pakrikęs. Tuo metu vyko jos skyrybų procesas, kova dėl vaikų globos, be to, buvo atšalę santykiai su tėvais. Maža to, pasak teisėjų, ji „kovojo su priklausomybe narkotikams“.

Teisėjai teigė, kad Samas patarė Britney, kaip „svarbu išlikti švariai“. Britney šeima savo ruožtu tvirtina, kad būtent Samas skatino ją vartoti kvaišalus.

Anot teisėjų, Britney paprašė Samo tapti jos vadybininku ir jis sutiko, tačiau iškėlė dvi sąlygas: ji leis jam burti komandą ir ji liausis vartojusi narkotikus. Jis taip pat reikalavo teisės pasitelkti narkotikus užuodžiančius šunis, kad įsitikintų, jog ji yra švari.

Tačiau, teisėjų teigimu, nepaisant pažadų, Britney ir toliau vartojo kvaišalus. Ji netgi taip išdrąsėjo, jog kartą užsnūdo automobilių aikštelėje. Tai nutiko tą dieną, kai ji pralaimėjo kovą dėl dviejų savo vaikų priežiūros.

Tačiau gera žinia ta, kad po to, kai Britney tėtis Jamie užsitikrino teises į jos palikimą, ji suėmė save į rankas ir tapo itin produktyvia dainininke bei rūpestinga motina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)