Su Gabrieliumi Liaudansku-Svaru laidoje bendravusi Jurga nuo pat laidos pradžios nestokojo geros nuotaikos ir dalijosi šiltu pokalbiu. „Aš tave pažįstu dar nuo tada, kai tu tik svajojai būti muzikante. Buvai to paragavusi, tačiau dar niekam nežinoma. Dabar tu esi ne tik muzikantė, bet ir aktorė. O ką parašytum, jei Dievas tau duotų pasirašyti vizitinę kortelę?“ – laidoje Jurgos klausė Svaras.

Išgirdusi klausimą Jurga nė kiek nesutriko. „Aš tau galiu parodyti, ką sugalvojau, – nusišypsojo J. Šeduikytė ir prisipažino turinti net dvejas vizitines korteles. – Vienoje parašyta aktorė, o kitoje – dainininkė-prodiuserė.“

Svaras į tokį moters prisipažinimą reagavo dar vienu klausimu: „O kaip tu pajauti, kokiam žmogui kokią duoti?“ Jurga patikino, kad radijo laidoje juk niekada nepaliks vizitinės su užrašu aktorė. Anot jos, tiesiog jaučia, kokiam žmogui kokią palikti.

„Mano nuomone, lietuviai yra truputį įsikaustę save į šabloninį mastymą, kad jeigu žmogus ką nors daro gyvenime ir nori ko nors pasiekti, būtinai reikia varyti vienu tiesiu keliu, kaip sakė tėtis ir mama. Šie laikai iš žmogaus reikalauja kuo daugiau galimybių išreikšti save. Man tai patinka, nes plečia žmogaus ribas, kai turi būti tarytum iksmenas“, – pasakojo J. Šeduikytė aiškindama, kodėl ji savęs ieško įvairiose gyvenimo srityse.

Visą laidą išgirsite čia!