Prieš pat dvikovą paaiškėjo, kad joje negalės dalyvauti svečių lyderis ir rezultatyviausias turnyro žaidėjas portugalas Cristiano Ronaldo, kuris susižeidė šlaunį. Jį „Real“ starto sudėtyje pakeitė ispanas Lucas Vazquezas. Šeimininkų gretose nežaidė traumuotas Yaya Toure.

Nepaisant netekties, daugiau progų sukūrė būtent madridiečiai, kurių atakas antrame kėlinyje net du kartus fantastiškai atrėmė Joe Hartas, smūgius sugėręs savo kojomis ir krūtine, o sykį – ir skersinis.

Antrame pusfinalyje kausis Madrido „Atletico“ ir Miuncheno „Bayern“.

Atsakomieji porų mačai numatyti kitą savaitę.

Rungtynių eiga:

„Man City“ futbolininkai turnyro ketvirtfinalyje 3:2 (2:2, 1:0) pranoko PSG ir šią UEFA Čempionų lygos stadiją pasiekė pirmą kartą istorijoje.

Tuo metu „Real“, ketvirtfinalyje bendru rezultatu 3:2 (0:2, 3:0) eliminavęs vokiečių „Wolfsburg“ ekipą, tarp keturių geriausių Europos komandų pateko šeštą sykį iš eilės.

Šio sezono UEFA Čempionų lygos turnyro nugalėtojas paaiškės gegužės 28 dieną Milano San Siro stadione.

Rezultatyviausias turnyro žaidėjas kol kas – Cristiano Ronaldo su 16 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)