Atostogos Turkijoje mums – aktuali tema, kadangi gegužės 5 d. kartu su vyru ir sūnumi išskrendame ten. Kodėl? Vykstame ten jau trečią kartą ir niekada nenusiviliame (visada renkamės 5 žvaigždučių ir labai gerus viešbučius).

Šį kartą Druskininkus iškeitėme į šią šalį, nes kai radau „degantį“ pasiūlymą super gerame 5 žvaigždučių viešbutyje su „viskas įskaičiuota“, užsakomuoju skrydžiu, nuvežimu ir pervežimu į vietą, registruotu bagažu už 400 eurų žmogui, tai net nedvejojau. Tik pasiruošimui laiko mažoka.

Lietuvoje kainos pralenkia mūsų algas, aptarnavimas – nieko gero, o viešbučiuose daugiausiai gali rasti tik siūlomus pusryčius. Geras poilsis už gerą kainą (o mums būtent to ir reikia) – neįkainojamas dalykas. Dėl ekskursijų: teko keliauti ir su agentūromis, ir su vietiniais. Su pastaraisiais pigiau, su agentūromis, jei nemoki kalbos – geriau. Bet ne visada jų norisi. Taip, kad Turkijai – 10 balų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – ar teko atostogauti svetur? Pasidalinkite savo patirtimi – į kokį miestą geriausia važiuoti, kiek atostogos jums kainavo, kas sužavėjo, o kas nepatiko? O gal daug verčiau – pigiau ir kokybiškiau – atostogauti Lietuvos pajūryje? Padėkite dar tik planuojantiems atostogas būti pasiruošusiems! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogoms“ iki gegužės 2 d. ir vienam iš jūsų dovanų įteiksime knygą!