Nepelnytai užmiršti, turintys savitą skonį, traškūs morkų lapai sužavėjo nuo pirmo kąsnio. Taip pat auginu ir pirmus burokų lapus, tik jie auga ilgiau, netrukus pasidalinsiu receptu ir su jais.

Turime elektrinį grilį, ir kai norisi kepsnio greitai ir dviems, naudojame jį. Neabejotinai, žymiai skanesni yra mėsos atiekalai ant ugnies, taigi didesnei kompanijai visada kaičiame tikrą grilį lauke.

1 kg sprandinės

Supjaustau apie 1,5-2cm storio gabalais, dedu į gilų indą ir labai gerai įminkau

1 a.š. druskos
1 a.š. maltų džiovintų pomidorų
6-8 presu išspaustas česnako skilteles
1 a.š. raudonėlio
1 a.š. čiobrelio
1 a.š. aliejaus
1 a.š. skystų garstyčių

Palieku marinuotis bent 2 val.

Salotoms 1 porcijai skaičiuoju

1 didesnę morką
2 skilteles česnako
1 v.š. majonezo
žiupsnį šviežių morkų lapų

Morkas ir česnakus sutarkuoju stambia tarka, sumaišau su majonezu ir suberiu lapus.

Mėsą kepu apie 10-12 min.

Tiekiu tiesiai iš grilio į lėkštę su garnyru.

Morkų lapai tinka su visomis lapinėmis daržovėmis, sumuštinių papuošimui, padažams.