Antradienį 21:30 val. LRT televizijos eteryje M. Melmanas ir kiti dalyviai pristatys savo pasirodymus tema „Diskoteka“. Iškart po šeštosios laidos filmavimo delfinariume kalbintas M. Melmanas neslėpė, kad savo progresą mato ir pats. „Be abejo, dabar žiūrėdamas pirmą laidą savo pasirodymą vertinčiau labiau kaip mankštą“, - nusijuokė atlikėjas.

„Ne visi įvertina, kad tokio pasirodymo sukūrimas reikalauja tikrai daug darbo ir laiko – nors sutikdamas dalyvauti nujaučiau, kad tai tikrai nebus žaidimas, pasirodė, kad net ir tada neįvertinau, kiek reikės pastangų“, - pridurė jis.

„Nors delfinariume galime būti tik griežtai nustatytą laiką, taikantis prie delfinų dienos ritmo, aš net vakare gulėdamas lovoje tebegalvoju apie kiekvieną pasirodymo žingsnį – kokia kūno padėtis turi būti atliekant kurį nors elementą. Atrodo, kad tada net gulėdamas jaučiu kiekvieną kūno raumenį“, - pasakojo M. Melmanas.

Tiesa, projektui „Delfinai ir žvaigždės“ persiritus į antrąją pusę, M. Melmanas su kitais dalyviais susigalvojo ir papildomų pramogų – su aktoriumi Mariumi Repšiu M. Melmanas sukirto rankomis dėl būsimų komisijos balsų už pasirodymus.

„Aš gavau dešimtukus, ir buvau įsitikinęs, kad Marius irgi gaus dešimtukus. Visgi jis nebuvo tuo įsitikinęs“, - nusijuokė M. Melmanas. „Tada nusprendėm, kad jeigu laimėsiu aš, jis man stato bokalą. O jei laimės jis, t.y., jei negaus visų dešimtukų, tai kaip paguodos prizą aš jam statau braškinį kokteilį. Ką galiausiai ir padariau“, - su šypsena pasakojo „Biplan“ vokalistas.

„Tačiau aš pats neatmetu versijos, kad Marius viską padarė tyčia, nes tiesiog labai norėjo nemokamo braškių kokteilio“, - toliau juokėsi M. Melmanas.

Filmavimo akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)