Tešlai:

100 g sviesto
Stiklinė vandens
Stiklinė miltų
4 kiaušiniai

Įdaras:

Grietinėlė (36%) – 250 ml
Cukrus – 100 g
Vanilės ekstraktas

Ištirpiname sviestą, supilame vandenį, ir viską pakaitiname iki virimo. Suberiame miltus ir tuoj pat išmaišome, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Po vieną įmušame kiaušinį ir mikseriu gerai išplakame.

Paruoštą tešlą ant kepimo skardos dedame šaukštu. Paliekame tarpus, nes kepant pyragaičiai išsiplės. Kepame 25-35 min., kol gražiai pagels. Įdarui dubenyje išplakame grietinėlę su cukrumi ir vanile. Imame pyragaitį, praduriame apačioje skylutę ir konditeriniu maišeliu pripildome vidų kremu, papuošiame tirpintu šokoladu.

Danutė M.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją