„Priešais mane labai tvarkingai ir pagal visas KET taisykles važiavo jaunuolis, vežęs keleivius“, – prisiminė skaitytojas, patikinęs, kad vairuotojas atrodė išties „žalias“ ir neturintis ilgametės vairavimo patirties.

Pasak vaizdo įrašą atsiuntusio skaitytojo, „žalias lapas“ pateko į nepavydėtiną situaciją Viršupio g., kai priešais jį, bandydamas aplenkti, pasirodė vairuotojas, išvažiavęs į priešingą eismo juostą.

„Dėl puikios reakcijos jis sėkmingai išvengė realaus eismo įvykio. Jį, rizikuodamas ne tik savo, bet ir kitų gyvybe, sukėlė įžūlus „erelis“ su „Toyota RAV“, – rašoma skaitytojo laiške.

Kviečiame situaciją pamatyti ir įvertinti, peržiūrėjus straipsnyje esantį vaizdo įrašą.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus ir toliau fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)