Trijuose mažaaukščiuose A klasės energinio naudingumo namuose gyventojai galės įsikurti itąmet.

„Turniškių dominijos“ projekto atstovo Karolio Matulevičiaus teigimu, apartamentai nuo pat statybų pradžios sulaukė didelio susidomėjimo, nes būsimiems prabangių būstų savininkams gali pasiūlyti šiuolaikiškus apartamentus su moderniais technologiniais sprendimais prestižinėje teritorijoje, kurioje leidžiama vystyti labai ribotą kiekį NT projektų.

„Ilgą laiką Turniškės buvo vertinamos kaip aukščiausių šalies pareigūnų rezidencijų teritorija, iš to susiformavo uždaro kvartalo įvaizdis. Mes norime griauti šį mitą ir vilniečiams, žvelgiantiems vienu žingsniu į priekį bei vertinantiems gyvenimo kokybę, šiuolaikiškus, ekologiškus sprendimus, privatumą ir prabangą, pasiūlyti įsikurti šiame kvartale. Esame tikri, kad tokio lygio ilgaamžių nekilnojamo turto projektų, Lietuvoje itin trūksta“, – sako K. Matulevičius.

Pasak pranešimo, „Turniškių dominijos“ apartamentuose bus įrengtas geoterminis šildymas ir pasyvus vėsinimas, rekuperacinė vėdinimo sistema, saulės kolektorių sistema ant namų stogo, generuojanti energiją vandens šildymui.

„Pirkėjams siūlome jaukius, didesnio ploto ir prabangius apartamentus su erdviomis terasomis ir balkonais. Kiekvienas naujakurys turės galimybę pasirinkti alternatyvų būsto išplanavimo variantą. A energinio naudingumo klasės namai užtikrins, kad būtų naudojama labai mažai energijos, tačiau namuose šilumos tikrai netrūktų. Kadangi tai ne pirmas, o greičiau antras ar trečias būstas, žmonėms suteikiame galimybę pasirinkti kokybišką ilgalaikę gyvenimo investiciją“, – tikina projekto atstovas.

„Turniškių dominijos“ gyventojų patogumui bus įrengta požeminė ir antžeminė automobilių stovėjimo aikštelės, apšviesta aplinka, vaikų žaidimų aikštele.

Planuojama, kad 29 prabangių apartamentų statybos bus užbaigtos jau 2017 metų antrąjį ketvirtį.

Tiesa, kainos šiame kvartale nemažos - kvadratinio metro kaina svyruoja nuo 2400 eurų iki 3500 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)