Velionis dainininkas Prince'as nebuvo patyręs traumų ir veikiausiai nenusižudė, sako policija. Popmuzikos superžvaigždės Prince'o kūne nepastebėta jokių traumų požymių, kai jis buvo rastas be sąmonės lifte savo didžiulėje rezidencijoje, taip pat nebuvo jokių požymių, kad dainininkas būtų nusižudęs, penktadienį pranešė JAV pareigūnai.

Vis dėlto iki šiol garsiai kalbama apie galimą narkotikų perdozavimą. Būtent šią versiją, kurios dar nei patvirtino, nei atmetė medicinos darbuotojai, atlikę tyrimus, griežtai neigia pati Sheila. Perezhilton.com paviešintame interviu, į klausimą, ar Prince'as pastaruoju metu vartojo narkotikus, ji griežtai atsako „ne“. Anot jos, ji niekuomet nematė jo vartojančio draudžiamas medžiagas.

„Viskas, ką šiuo metu reiktų daryti – kalbėti apie dainininką, muzikantą ir apie tai, kodėl žmonės jį taip labai mylėjo. Juk ta meilė buvo už tai, koks jis buvo scenoje, o ne už tai, koks jis buvo asmeniniame gyvenime“, – į asmeninį gyvenimą liečiančius klausimus atsakė Sheila.

Visą interviu anglų kalba galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)