Šio sezono virtuvės spintelių spalvos

Mėgstantiems gaivias spalvas interjere šį sezoną siūlomos gelsvai rudos, gelsvos ir pilkšvai melsvos spalvos spinteles, kurias rekomenduojame derinti prie vienspalvio neutralesnių spalvų interjero, pradedant nuo baltos, pereinant prie pilko spektro ir baigiant tamsaus grafito arba juoda.
Populiariausios virtuvės spalvos šį sezoną bus skaisčios, bet truputį prislopintos – tik turėkite omeny, kad tai nereiškia, jog reikia rinktis pastelines spalvas.

Nors 2016-2017 metais interjere išliks ryškios, gyvybingos spalvos, bet į jį triumfuodamas įžengs tamsus dekoras, ir ši spalvų tendencija ateityje neabejotinai atsispindės ir virtuvių interjere.

Ateinančiu laikotarpiu išpopuliarės spalvingi ryškių ir monochromatiškų atspalvių deriniai, be to, interjere mažės medžio dekoro ir apdailos. Detalės iš medžio bus skoningos, nekrentančios į akis.

Juoda yra naujoji balta

Tai bent! Juodos virtuvės spintelės atrodo taip netradiciškai ir unikaliai, kad jos iškart tampa pagrindiniu virtuvės interjero akcentu.

Iki šiol neįsivaizduojama idėja – visiškai juoda virtuvė dabar tampa naujausiu mados klyksmu – žinoma, įrengta atsižvelgiant į šiuolaikiniam dizainui būdingą išradingumą ir stilių. Kaip ir iki šiol svarbiausias bus funkcionalumas, stilingas vaizdas ir aukšta kokybė.

Šiuolaikinėje virtuvėje dominuos industrinis stilius, kuriam būdingas metalo spindesys, taip pat pastebimi „retro-techno“ stiliaus elementai.

Didžiulius vienspalvius baldų derinius pagyvins horizontalios linijos, kurios suteiks dinamikos ir elegancijos.

Kai kurie prekių ženklai, pavyzdžiui „Alno“ ir „Beek Kuchen“ nepasineria į visišką juodos spalvos gelmę – atsvarai naudojami baltos spalvos elementai. Šviesiems ir tamsiems tonams persipinant sukuriama labiau dramatiška vizija. Kontrastingi elementai naudojami chaotiškai, vengiant asociacijų su šachmatų lenta, kuri jau išeina iš mados.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)