FIFA prezidentas susitiko, bendravo ir drauge dalyvavo spaudos konferencijoje su Rusijos sporto ministru Vitalijumi Mutko.

„Tai bus mano pirmas pasaulio čempionatas FIFA prezidento pareigose. Aš sužavėtas tuo, ką pamačiau šiandien (...). Tačiau tai nereiškia, kad dabar galima atsisėsti ir ilsėtis iki 2018 metų vasaros. Priešingai, dabar reikia dar labiau stengtis (...). Dabar man svarbiausias klausimas yra: pavyks man išmokti rusų kalbą anksčiau, negu V. Mutko išmoks angliškai? Taip, taip, aš jau truputį pramokau jūsų kalbos (toliau sako rusiškai). Kalbu, kalbi, kalbame, kalbate, kalba... Mes susilažinome su Vitalijumi, kas iš mūsų po dvejų metų geriau kalbės: ar aš rusiškai, ar jis angliškai“, - spaudos konferencijoje Maskvos futbolo namuose sakė G. Infantino.

V. Mutko nuolat apsijuokia prieš visą pasaulį, kai viešai baisia prokalbe bando kalbėti angliškai.

V. Mutko kalbų angliškai pavyzdžiai ir parodija apie tai:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)