UAB „Via Sportas“, priklausančios „Helios“ grupei, komunikacijos vadybininkas Nerijus Pudžiuvelis teigė, kad tvarkomame sklype numatomos 9 aukštų komercinio pastato su 500 vietų parkavimo požemine aikštele statybos. Planuojama, kad pastate įsikurs biurai, banko skyrius, keli restoranai, projektuojant numatoma vieta ir sporto klubui.

„Projektavimo darbus esame įpusėję ir tikimės iki metų pabaigos gauti statybos leidimą. Jei viskas bus pagal planą, kitąmet, nutirpus sniegui, planuotume pradėti statybas“, - kalbėjo įmonės atstovas.

Pasiteiravus, kam jau pastatyti du stikliniai pastatai, N. Pudžiuvelis aiškino, kad tai bus skirta informacinei funkcijai: viename bus pristatomas čia išdygsiantis projektas, antrame – kiti „Helios“ grupės projektai.

Iš viso naujas pastatas su požeminio parkingo aikštele turėtų užimt apie 55 tūkst. kv. m.

„Pavadinimo centrui dar neturime, norime pirma pabaigti projektavimo darbus ir sulaukti statybų leidimo, tada jau ir apie pavadinimą galėsime galvoti“, - pridėjo pašnekovas.

Skaičiuojama, kad investicijos į naują administracinį kompleksą galėtų siekti apie 40 mln. eurų.

Pokyčių sulaukė ir šalia vis dar stovintis pastatas, kuriame ilgus metus buvo įsikūrusi buitinių prekių parduotuvė „Elektromarkt“. Šiai užsidarius prieš porą mėnesių, patalpos paruoštos kartodromui. Planuojama, kad šis atsidaryti turėtų šią savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)