„Mercedes“ komandos atstovas po starto prarado lyderio poziciją Danieliui Ricciardo („Red Bull“), tačiau greitai ją susigrąžino, kai australas turėjo užleisti vietą dėl sprogusios padangos.

Nuo to laiko N. Rosbergas tiesiog triuškino varžovus, diktuodamas įspūdingą tempą. Tai buvo jau šeštoji vokiečio pergalė „Formulėje-1“ bei 17-a karjeroje.

Dramatiškose bei permainingose lenktynėse antrąją vietą pelnė daugybę lenkimų atlikęs Sebastianas Vettelis su raudonuoju „Ferrari“.

Starto metu vokietis susidūrė su varžovu ir nukrito keliomis pozicijomis žemyn. Vėliau, trasoje pasirodžius saugos automobiliui, S. Vettelis pasuko į techninę aptarnavimo zoną.

Visgi tai jam nesutrukdė iškovoti antrąjį šio sezono podiumą ir reabilituotis po skaudžios nesėkmės praėjusiose lenktynėse Bahreine, kai sugedo jo bolidas.

Tuo metu puikią trečiąją vietą užėmė ir antrąjį kartą karjeroje ant podiumo užlipo „Red Bull“ komandos pilotas Daniilas Kvyatas.

Ketvirtas finišo liniją sugebėjo kirsti D. Ricciardo.

Penktoji vieta atiteko po starto į rikiuotės pabaigą nusiritusiam Kimi Raikkonenui. Pirmajame rate suomis neteko priekinio „Ferrari“ sparno ir turėjo neplanuotai apsilankyti boksuose.