Ingredientai
Vištienos faršas
400
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Miltai
2
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Vanduo
0.5
stiklinės
Druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.
Svogūnus sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite druska, pipirais.
Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.
Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.
Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.
Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir palaikykite šaltoje vietoje.
Paskui juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, įdėkite lauro lapelį ir virkite maždaug 8 - 10 minučių.
Patiekite su sviestu arba grietine.
Atsiliepimai