Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų Aviacijos bazėje Donatas savo pasirodymą dovanojo Ispanijos ir Lietuvos kariams. Be to, kariai jam bei žiniasklaidos atstovams aprodė ir visą bazę.

Po trumpos viešnagės NATO bazėje, Donatas buvo apdovanotas šiltais aplodismentais, jam įteiktos ir dovanos – oro pajegų bazės suvenyrai.

Ir tai ne vienintelis pasirodymas, kurį šiandien surengs D. Montvydas. Jau po kelių valandš keli tūkstančiai jo gerbėjų plūs į Šiaulių areną, kurioje Donatas surengs vieną paskutiniųjų turo koncertų.

Jau rytoj, šeštadienį, Donatas virpins klaipėdiečių širdis. Visi bilietai į šį koncertą parduoti jau senokai. Paskutinis turo „Tai mūsų laikas“ koncertas vyks Vilniuje, ketvirtadienio vakarą.

Beje, didžiausia šio turo staigmena – ketvirtasis Donato albumas #BLCK. Dvejus metus kurtą albumą atlikėjo gerbėjai gali įsigyti tik turo koncertų metu. Tie, kurie neturės galimybės apsilankyti koncertuose, albumą gali įsigyti internetinėje erdvėje, tačiau tai tebus dainos, pačio muzikinio disko tiražas šiuo metu tėra apie tūkstantį vienetų.

Lietuvos gerbėjams albumą pristatęs atlikėjas neslėpė, kad šis darbas orientuotas ir į užsienio rinką, tad būtų visiškai nenuostabu, jei netrukus mus pasiektų žinia, jog jo albumą gali įsigyti ir kitų Europos šalių gyventojai. Beje, Italijoje ir Šveicarijoje jau netrukus bus galima įsigyti „eurovizinį“ Donato singlą.

Po paskutiniojo koncerto Vilniuje, Donatas turės kelias dienas atsipūsti ir sukaupti visas jėgas prieš didžiąją „Euroviziją“. Į Stokholmą Donatas su savo komanda išvyksta jau gegužės 2-ąją. Jis tiki, jog jo galimybės nuskinti pirmąją vietą yra pasiekiamos ranka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)