Komandos vicekapitonas M. Kuklys susižeidė dar rungtynėse Klaipėdoje su „Atlanto“ ekipa, o nuo to laiko daugiausiai treniruojasi individualiai.

„Buvo įtarimų, jog jam įplyšo šoninis kelio raištis, tačiau ši teorija nepasitvirtino. Dabar tiriame jo išorinio menisko užpakalinį ragą, mat gali būti taip, kad galbūt jis yra įplyšęs. Jeigu ši diagnozė nepasitvirtins, Mantas galės rungtyniauti jau artimiausiu metu. Blogiausiu atveju jo galime netekti net šešioms savaitėms“, - sakė klubo vyriausiasis kineziterapeutas Dainius Pavilonis.

Kitam žalgiriečiui Elivelto, pasak mediko, nustatytas sausgyslės uždegimas.

„Greičiausiai taip nutiko dėl per didelio krūvio. Mes įtarėme, kad jam galėjo atsirasti kulkšnies išvarža. Žaidėjui buvo atlikti įvairiapusiai tyrimai ne vienoje klinikoje, o mūsų laimei jokia rimtesnė žala nebuvo nustatyta, tad operacijos jam neprireiks“, - teigė D. Pavilonis.

Abu žaidėjai jau dabar treniruojasi kartu su komanda, tiesa, tik apšilimo metu. Vėliau jie dirba savarankiškai ir bando kuo greičiau sugrįžti į rikiuotę. Į komandą po nedidelės traumos neseniai sugrįžo Eltonas, kuris dėl sužeidimų turėjo praleisti dvejas rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją