Varžybų finalų bilietų kainos prasideda nuo 18,30 eurų. Sporto aistruoliai taip pat galės įsigyti bilietus į lengvosios atletikos, badmintono, baidarių ir kanojų irklavimo bei šiuolaikinės penkiakovės varžybas.

Kelionių organizatorius yra „Novaturas“ oficialus ir vienintelis bilietų pardavėjas Lietuvoje į rugpjūčio mėnesį vyksiančias olimpines žaidynes

Rugpjūčio 5–21 d. vyksiančioms žaidynėms, „Novaturas“ parengė kelionių paketus: suformuotos dvi grupės vykti 07.31 – 08.11 ir 08.13 – 08.24 dienomis. Tai bus pažintinės kelionės su galimybe apsilankyti ir olimpinėse žaidynėse, į kurias bilietus reikės įsigyti atskirai. Juos bus galima įsigyti ir neužsisakant „Novaturo“ rengiamos kelionės.

„Pageidaujantys įsigyti bilietus į žaidynes, tikslius sporto šakų sąrašus bei bilietų kainas galės rasti mūsų internetinėje svetainėje. Paskelbtuose sąrašuose bilietų į savo mėgstamų sporto šakų varžybas nerandančius sporto aistruolius kviečiame siųsti mums užklausas. Esant galimybei juos rezervuosime ir nupirksime oficialioje olimpinių žaidynių internetinėje bilietų parduotuvėje“, – informuoja „Novaturo“ direktorius Linas Adonis.

Vadovas pabrėžia, jog nors jau sulaukta nemažai užklausų dėl galimybės įsigyti bilietus iš užsienio valstybių, jie bilietus parduos tik Lietuvos piliečiams.

„Bilietus galime parduoti tik savo valstybės piliečiams ir tik už nustatytą kainą. Žinau, kad įvairiais keliais jau siūloma įsigyti bilietų į olimpines žaidynes, tačiau raginame žmones būti atsargiais. Bilietų pardavimo taisyklės labai griežtos, už jų pažeidimą numatytos sankcijos, tad oficialūs nacionaliniai atstovai vargu ar ryšis jas pažeisti“, – perspėja vadovas.

„Novaturą“ kaip partnerį bilietų platinimui parsirinko Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK), partnerio pasirinkimą patvirtino Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) ir olimpinių žaidynių organizacinis komitetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)