„Atrodo, kad nufilmuoti koverį tūrėtų būti labai paprasta, bet vis tik šį filmavom net du kartus! Aš jau labai seniai norėjau ką nors nufilmuoti Holivudo kalvose su už nugaros ant Los Andželo miesto besileidžiančia saule. Tad užsispyriau, kad tai puiki mintis, nors mano vyras iškart sakė, kad tai nebus taip paprasta, bet galop sutiko pabandyti. Aišku, kas jam beliko...

Prie lokacijos, kurią buvom išsirinkę, nebuvo privažiavimo, todėl teko viską dėtis ant pečių ir visai komandai kopti į kalną. Ir kai jau rodės, kad beveik pavyko įlipti, Adamas paslydo nuo šlaito kartu su visa garso technika!

Žiauriai išsigandau, bet ačiū Dievui, viskas baigėsi sėkmingai: ir jam, ir aparatūrai nieko neatsitiko. Dar kurioziškiau buvo, kad paslydęs jis vis tik nepasidavė ir iš antro karto įlipo, bet per tą laiką nusileido saulė ir visi vėl lipom atgal.

O belipant atgal, tamsoje, jį dar ir siaubingai sukandžiojo uodai. Adamas tik tepasakė, kad šiuo metu jo meilė man ant pečių ,,sveria“ šešiasdešimt kilogramų ir 150 uodų sukandimų. Panašu, kad saviškiui išties esu „Pavojinga Moteris“ ir greitu metu kalnuose nieko nenufilmuosime“, - feisbuke nuotykiais dalijosi Evelina.

Vis dėltio nufilmuoti koverį jai pavyko. Tiesa, ne kalnuose. Tad pasidalijusi savo istorija, Evelina pasidalijo ir Arianos Grande dainos „Dangerous Woman“ perdainuota versija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)