VIP bilietą į M. Carey koncertą iš vyro Rolando Damijonaičio Šv. Kalėdų proga gavusi atlikėja patikino – šiais laikais į koncertus nuvykti progą turi kiekvienas, tačiau toji akimirka, kai išvysti atlikėją, su kurios muzika augai, yra tiesiog magiška.

„Augau su M. Carey muzika, jos dainas dainuodavau po keletą valandų nesustodama – šitaip mokiausi, juk dėl savo priešinimosi klasikiniam dainavimui tuo metu neturėjau dainavimo pedagogo.

Jos dainos buvo glaudžiai susijusios su didžiausiomis mano karjeros svajonėmis. Kokius tris, keturis kartus per koncertą ir pati braukiau ašaras. Tuo metu, kai gyvenau jos muzika – gyvai pamatyti Mariah atrodė tiesiog nerealu. O dar ta mano karjeros sukaktis... (netrukus R. Ščiogolevaitė minės du dešimtmečius trunkančios karjeros sukaktį – DELFI). Taip gražiai viskas susidėliojo“, – sentimentų neslėpė Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždė.

R. Ščiogolevaitę sužavėjo ne tik penkias oktavas apimantis M. Carey balsas, bet ir pasirinktas įvaizdis.

„Girdėjau daugybę skeptiškų nuomuonių, neva Mariah žvaigždė jau prigesusi. Bet ji dainavo puikiai, o ir atrodė labai gerai – pakankamai subtiliai ir žaismingai. Nesu pabrėžtino seksualumo megėja, bet M. Carey man tikrai neatrodė vulgariai“, – DELFI pasakojo R. Ščiogolevaitė.

Atsiliepimų po koncerto būta įvairių – daugelis piktinosi renginio organizatorių sprendimu atsisakyti stovimo parterio. O ir sėdintieji negalėjo pakilti nuo savo kėdžių – stotis, šokti ir dainuoti kartu su M. Carey nebuvo leidžiama. R. Ščiogolevaitė patikino, jog toks sprendimas ją išties šokiravo – esą ir atlikėja, veikiausiai, turėjo jaustis nejaukiai nesulaukdama jokios publikos reakcijos.

„Manau, kad jai pačiai buvo nejauku, nes publikai nebuvo leidžiama reaguoti. Ji kelis kartus paminėjo, jog džiaugiasi būdama Lietuvoje, atsiliepė į šūksnius, tikino, jog myli savo gerbėjus“, – sakė R. Ščiogolevaitė, taip paneigdama kalbas, jog atlikėja koncerte tik „atidirbo“, o į gerbėjus nė nekreipė dėmesio. Ir, nors daugelis mano, jog Mariah – išdidi ir kaprizinga, Rūtai ji atrodė paprasta ir labai jausminga.

VIP bilietą turėjusi Lietuvos žvaigždė koncertą stebėjo iš antrosios eilės, be to – gavo ir įvairių simboliškų suvenyrų su M. Carey inicialais. Viską vainikavo po koncerto suteikta galimybė nusifotografuoti su žvaigžde. Nustebino, anot Rūtos, tik tai, kad renginio organizatoriai neleido prašyti žvaigždės autografo ar daryti su ja asmenukių.

R. Ščiogolevaitė patikino, jog popžvaigždė dainavo išties daug ir pateisino bet kokius lūkesčius. Esą Mariah pati atliko daugybę sunkių partijų, kurias dažnas atlikėjas gali patikėti savo pritariantiesiems vokalistams. Anot R. Ščiogolevaitės, tokie sprendimai neretai priimami, kai atlikėjas koncertuoja po ligos arba būna ne formoje.

„Garsas buvo puikus, labai gerai viską girdėjau. Vienu metu net pamaniau, ar tik Mariah vienoje ar kitoje dalyje nenaudoja fonogramos? Bet dainavo tikrai puikiai! Jei kas nors su manim nesutinka, tai tikrai bus koks nors paviduolis“, – juokavo atlikėja.

Nors amerikiečių popmuzikos diva ant scenos sukiojasi jau daugelį metų, jaudulys jai tikrai nesvetimas. Anot R. Ščiogolevaitės, buvo matyti, kaip retsykiais dreba atlikėjos skruostai ar rankos.

Kauno „Žalgirio“ arenos svečius užbūręs koncertas buvo išties įsimintinas Ir ne todėl, kad tai – pirmoji Mariah viešnagė Lietuvoje.

„Ji – tūkstantmečio dainininkė. Po Elvio Preslio buvo tik trys ikonos: Whitney Houtson, Michaelis Jacksonas ir ji... Pasaulyje tokios kaip Mariah daugiau nėra“, – emocingai sakė R. Ščiogolevaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)