Ruslanas savo paskyroje paviešino Justės Arlauskaitės-Jazzu atliktos dainos „Ką tu su manim darai?“ įrašą. Panašu, kad atlikimu jis nebuvo sužavėtas – dainą vadino skausmu ausyse, be to, nepasikuklino priminti ir skandalingai pagarsėjusią frazę, kai Jazzu savo gerbėjus išvadino kiaunėmis.
R. Kirilkino įrašas socialiniame tinkle

Ruslano nuomonė nepraslydo pro akis ir J. Arlauskaitės-Jazzu mylimajam J. Jankevičiui. Šis netruko paviešinti savo ir R. Kirilkino susirašinėjimą socialiniame tinkle, kuriame kandžiai pasijuokė iš netradicinės seksualinės orientacijos atlikėjo.

„Pritariu! Kaip drįsta ta nevykėlė iš viso dainuoti apie skausmą, kai net nenutuokia apie tikrąjį skausmą! (Pavyzdžiui, kai Lietuvoje išgarsėji su viena šūdina daina, kurios pats nekenti, o tada prislėgtas fakto, kad tai galimai buvo tavo karjeros pikas, esi priverstas emigruoti į Norvegiją, kurioje išgarsėjęs dėl savo seksualinės orientacijos, o ne muzikinių sugebėjimų pagalba ir patikėjęs, kad jau esi žvaigždė, esi priverstas grįžti atgal į Lietuvą ir gyventi su baba, nes niekam vis dar nesi įdomus). Kaip jį drįsta? Ruslanai, aš su tavim, tu mano mergyte, aš tavo berniukas!“, – rašė J. Jankevičius, tačiau netrukus įrašą ištrynė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1609)