„Diskusijos metu aš neaiškiai ir neteisingai išsireiškiau apie Zlataną. Dabar aš suprantu, kad mano žodžiai galėjo būti neteisingai interpretuoti. Labai dėl to gailiuosi. Aš to nenorėjau. Norėčiau nuoširdžiai atsiprašyti Zlatano ir tų, kuriuos galėjo įžeisti mano žodžiai. Tikiuosi, kad mano nevykusios formuluotės nepakeis požiūrio į Z. Ibrahimovičių, kuris, mano galva, yra geriausias futbolininkas Švedijos istorijoje“, - U. Karlssono žodžius cituoja ekuriren.se.

Prieš tai U. Karlssonas sakė, kad Z. Ibrahimovičiaus raumenų masė, kai jis žaidė Turino „Juventus“ klube, padidėjo 10 kg per pusę metų, o tai neįmanoma pasiekti be specialių preparatų.

„Manau jam davė dopingo. Bent jau kyla tokia nuojauta“, - dar prieš parą kalbėjo U. Karlssonas, apkaltinęs ir dar vieną švedų futbolininką iš Turino ekipos Albiną Ekdalį dopingo vartojimu.

„А. Ekdalis raumenų masę padidino 8 kg. Manau, kad tai tokie klubo darbo metodai. Pas juos anksčiau dirbo gydytojas, kurį už tai nuteisė 22 mėnesiams“, - svarstė U. Karlssonas.

Z. Ibrahimovičius ir jo agentas Mino Raiola žadėjo dėl U. Karlssono šmeižto kreiptis į teismą.