„Esame laimingi, jog pavyko išanalizavus varžovus sužaisti garbingai. Šeimininkų rinktinė išties stipri ir tai buvo puiki galimybė pasitikrinti savo jėgas ir kiek mes patobulėjome“, - po dvikovos LFF.lt sakė Lietuvos U-17 rinktinę treniruojantis Vytautas Vaškūnas.

Pirmo kėlinio pradžioje šeimininkus į priekį išvedė Martinas Krienzeris (6 min.), o rezultatą išlygino Titas Aukštuolis (73 min.).

Lietuvos rinktinės puolėjas galėjo pasižymėti dar pirmame kėlinyje, tačiau vienas jo smūgis skriejo virš vartų, o kitą kartą smūgiuotą jo kamuolį sugavo šeimininkų vartininkas.

Po pertraukos aikštėje pasirodęs Matas Gudaitis pelnė įvartį, tačiau teisėjai įžvelgė taisyklių pažeidimus.

„Kaip ir pirmos rungtynės, taip ir šios buvo pakankamai aukšto lygio ir abi rinktinės kovojo negailėdamos savęs. Šį kartą ir aikštė leido pademonstruoti aukštesnio lygio futbolą. Šiame etape paruoštus namų darbus pavyko įgyvendinti rungtynių metu geram pažymiui, todėl į namus grįžtame su šypsenomis veide. Esu labai dėkingas visam U-17 rinktinės kolektyvui, žaidėjams už atiduotą širdį Lietuvai ir LFF už suteiktas geras sąlygas ruoštis atrankos rungtynėms“, - po dvikovos sakė V. Vaškūnas.

Rezultatas

Austrija (U-17) 1 – 1 Lietuva (U-17).

6' Martin Krienzer [1 - 0]
73' Titas Aukštuolis [1 - 1]

Lietuva U-17: Arijus Bražinskas, Deividas Raulinaitis (59 min. Rokas Gudelis), Kipras Kažukolovas, Matas Ramanauskas, Titas Aukštuolis, Edgaras Utkus (50 min. Karolis Uzėla), Džiugas Raudonius, Arnas Paura, Jonas Bičkus (41 min. Matas Gudaitis), Matas Kubilius (41 min. Arnoldas Baulinas), Titas Milašius (41 min. Artūras Dolžnikovas).

Antradienį pirmose kontrolinėse rungtynėse lietuviai nusileido austrams 0:1 (0:1).

Artimiausias U-17 rinktinės testas numatytas gegužės 7-12 dienomis Bosnijoje ir Hercegovinoje. Ten lietuviai dalyvaus UEFA Jaunųjų talentų turnyre kartu su šeimininkų, slovėnų ir makedonų rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)