Apie tai ketvirtadienį (balandžio 7-ą d.) rašo leidinys „Sportbladet“.

„Z. Ibrahimovičius padidino savo raumenų masę 10-ia kilogramų vos per pusantrų metų, kai atstovavo „Juventus“ klubui. Tokio rezultato neįmanoma pasiekti įprastais metodais per tokį trumpą laikotarpį“, - sakė U. Karlssonas.

Be to, treneris apkaltino draudžiamų preparatų vartojimu ir kitą tuometį Turino komandos žaidėją iš Švedijos Albiną Ekdalį.

Švedijos futbolo rinktinės atstovai U. Carlssono žodžius įvertino skeptiškai ir pareikalavo įrodymų.

Z. Ibrahimovičiaus agentas Mino Raiola pranešė, kad jo klientas dėl U. Karlssono šmeižto planuoja kreiptis į teismą. Agento žodžius pateikia leidinys „Expressen“.

„Gali būti, kad buvęs sportininkas U. Karlssonas, kuris pats nesugebėjo pasiekti gerų rezultatų, pavydi Z. Ibrahimovičiui. Galima aiškiai pasakyti, kad jis skleidžia melą. Zlatanas atliko daug - ne mažiau 20-ies dopingo testų. „Juventus“ klube labai atidžiai prižiūrėjo savo žaidėjus. Ibra net aspirino negėrė be klubo leidimo. U. Carlssonas neturi įrodymų“, - agentą M. Raiolą cituoja italų „La Gazzetta dello Sport“.

Z. Ibrahimmovičius „Juventus“ klube žaidė 2004-2006 metais ir dukart tapo Italijos čempionu. 2012-ais metais 34-erių metų Z. Ibrahimovičius iš „AC Milan“ (Italija) ekipos perėjo į „Paris Saint Germain“ komandą. Jo sutartis su prancūzų klubu baigiasi po šio sezono.

2015-2016 metų sezone Z. Ibrahimovičius PSG klubo sudėtyje įvairiuose turnyruose jau sužaidė 42-ejas rungtynes ir pelnė 39 įvarčius. Paryžiečiai iš anksto užsitikrino Prancūzijos čempionų vardus.

Trečiadienį PSG klubas namuose Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmas rungtynes su „Manchester City“ (Anglija) komanda baigė lygiosiomis 2:2, o Z. Ibrahimovičius pelnė vieną įvarčių.