"Bendradarbiavimas su saugos tarnyba leis mums užtikrinti ne tik finansinę draudimo paramą klientams nelaimės atveju, bet ir apsaugoti apdraustą namų turtą nuo ilgapirščių", - sakė "Sampo" draudimo kompanijos generalinis direktorius Darius Kamuntavičius.

Jo teigimu, bendradarbiavimo su saugos tarnyba sutartis atspindi ne tik didžiulį vagysčių šalyje skaičių, tačiau ir "Sampo" filosofiją - kurti saugią aplinką.

"Apsaugos sistemų ekspertų ir draudimo specialistų bendras darbas padės taupyti lėšas paslaugos vartotojams," - teigė "Baltic Security Systems" direktoriaus pavaduotojas Tomas Pujanauskas. Pasak jo, integruota paslauga sutaupys apie 15 proc. vartotojų lėšų, skiriamų draudimui, ir 5 proc. lėšų - būsto apsaugos sistemoms.

Pastatų ir namų turto draudimas finansiškai saugo nuo apiplėšimų, vagysčių, padegimų, gaisro, vandentiekio ar kanalizacijos tinklų avarijų ir panašių nelaimių padaromos būstui žalos.

Valstybinės draudimo priežiūros tarnybos duomenimis, bendrovė "If draudimas" užima 6 proc. Lietuvos draudimo rinkos ir yra įsitvirtinusi tarp draudimo lyderių. Išankstiniais duomenimis, per 2001 metus bendrovė suteikė draudimo paslaugų už 22,5 mln. litų. "Sampo Lietuva" pavadinimas buvo pakeistas 2001 m. pabaigoje Suomijos ne gyvybės draudimo kompanijai "Sampo" įsigijus draudimo bendrovę "IF P&C Insurance Holdings" (IF) ir suformavus didžiausią Šiaurės Europoje ne gyvybės draudimo grupę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją