Šiltojo sezono tendencijų pristatymą Agnė pradėjo į rankas paėmusi dvejus skirtingų spalvų marškinėlius. „Tai kasdieniški marškinėliai, kuriuos galima ir dėvėti, galima su jais ir miegoti, tačiau aš laikau juos ne dėl to, kad jie kažkaip ypatingi. Šios dvi spalvos yra pagrindinės šio sezono spalvos“, – kalbėjo Agnė, laikydama švelniai koralinės ir žydros spalvos marškinėlius.

Stilistė atskleidė paslaptį, kaip atskirti, kuri spalva Jums tinka ir kuri ne. „Pridėkite drabužį sau prie veido, ar spalva Jums tinka, pamatysite pridėjusi drabužį prie akių ir antakių linijos, akys turi atsiverti“, – kalbėjo A. Jagelavičiūtė. Anot jos, moteriai suprasti, kokios spalvos jai tinka, yra labi svarbu.

Šį sezoną parduotuvių lentynose galima pamatyti ir platėjančių džinsų. Anot stilistės, nevertėtų jų vengti ir bijoti. „Įsigykite tuos platėjančius džinsus, kurie daugumai taip nelabai, – šyptelėjo Agnė. – Platėjantys džinsai tinka beveik visoms moterims. Mėgaukitės, kad pastaraisiais metais vyrauja džinsų paaukštintu liemeniu mada, netobulos figūros moterims jie tobulai tinka. Mėgaukitės, kol galite, po poros metų į madą vėl grįš kelnės žemintu liemeniu.“

Džinsai – ne vienintelis džinso medžiagos drabužis, kurį šį sezoną vertėtų turėti kiekvienai stileivai ir ne tik. Švarkeliai taip pat ne išimtis.

Vardydama šio sezono stiliaus tendencijas, Agnė nepamiršo ir palaidinių, kurias iš gilių lentynų kampučių trauks visos moterys ir merginos. „Šį sezoną itin madinga apnuoginti pečius, – kalbėjo A. Jagelavičiūtė. – Papai, šiknos – neskanu. Ir ne visi jas turi. O ir itin trumpi šortukai tinka tik šešiolikmetėms. O štai pečiai gražūs pas visas moteris.“

Beje, Agnė ne tik vardijo, ką nusipirkti, bet ir atskleidė paslaptį, kaip neprisipirkti nereikalingų drabužių ar aksesuarų. „Niekada nepirkite daiktų, kurių nesuderinote su dar penkiais, esančiais jūsų namuose. Visada pagalvokite ir paskaičiuokite, prie kelių jūsų turimų daiktų tai derės“, – pabrėžė Agnė.

Baigdama šiltojo sezono tendencijų pristatymą Agnė drąsino moteris nebijoti eksperimentuoti. „Šį sezoną madingos visokios aplikacijos, taip pat platūs ir siaurėjantys džinsai, hipiškos trumpos palaidinės ir panašiai. Noriu pasakyti viena, jei sugalvosite eksperimentuoti, tai nebijokite normaliai pjauti pro šalį. Juk jei mirti, tai mirti su muzika, taip yra sakoma, tiesa?“, – šypsenas kelių šimtų moterų veiduose sukėlė Agnės drąsinimas.

Keli šimtai moterų šį vakarą susirinko ne tik paklausyti Agnės pristatomų mados tendencijų, bet ir pažiūrėti filmo „Erelis Edis“. Ne pirmą kartą moteris linksmam bei moteriškam vakarui burianti Agnė ir šįkart spinduliavo geras emocijas.

Šįvakar Agnė Jagelavičiūtė ne tik pristatė šiltojo sezono mados tendencijas, bet ir parodė reportažą, kurio metu atvėrė savo namų duris. Stilistė pirmą kartą buvo tokia atvira ir ne tik parodė net intymiausius namų kampelius, bet ir papasakojo apie meilę gyvenimui bei šeimos pagausėjimą. Apie tai skaitykite paspaudę čia.