Dizainerė juokauja, kad galvojant apie naujosios kolekcijos spalvas, prieš akis pirmiausia iškilo penklinė ir natos, juoda ir balta, taip ir gimė ta džiazo idėja. Tad ją beplėtojant, netgi kolekcijos fotosesija buvo sugalvota daryti Birštone, kur vyko džiazo festivalis, kad rankinės būtų prisodrintos muzikinio fono ir gerų emocijų.

Naujoje kolekcijoje vyrauja kelios spalvos: tai baltos ir juodos kontrastas, ciklameno, turkio, ruda, kakavos.

„Norisi kalbėti apie jausmą. Nes juk sakoma, kas viskas, kas geriausia, yra sudėta muzikoje. Taip ir mūsų rankinėse šį kartą sudėtas džiazas. Ir linkime moterims, kad gyvenimas būtų kaip džiazas. Nes visos norime daug suspėti, nes reikia ir darbus atlikti, ir pamatyti besprogstančius pumpurus ir žiedus, kuriais tuoj pasipuoš medžiai. Tai rankinė turėtų būti patogi, nevaržanti - todėl ir pristatome įvairių rankinių – ir mažesnių, ir didesnių, ir kuprinių“,- sako I. Serapinienė.

Dizainerės teigimu, norint visur suspėti, daiktai turi būti universalūs ir lengvai transformuotis. Todėl naujoje kolekcijoje rankinės turi reguliuojamus diržus. „Jeigu nori elegantiškiau, tai trumpesnė rankenėlė, bet jeigu eini pasivaikščioti ilgesnį atstumą, tada galima pailginti rankeną, persimesti per petį ir eiti patogiai su laisvomis rankomis. Daiktai turi būti patogūs ir prisitaikyti prie mūsų ritmo“.

Kūrėja linki moterims rasti laiko sau ir nors trumpam pasigėrėti atėjusiu pavasariu bei apsilankyti parodoje „Pelenė“, kurioje gausu moterims grožio bei stiliaus naujienų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)