Ingredientai
Gaminimo eiga
Visų pirma patariama mažiau smaližiauti. Šokoladai, bandelės, pyragaičiai, saldainiai – visi saldumynai turėtų būti išbraukta iš kasdienio valgiaraščio ir pasilikti tik ypatingoms progoms.
Taip pat patariama saikingiau valgyti riebų maistą ir miltinius patiekalus. dar geriau, jei kasdien vakarienei rinksitės salotas. taip ne tik neapsunkinsite vakare skrandžio, bet ir gausite daugiau naudingų medžiagų ir po truputį atsikratysite bent dalies nereikalingų kilogramų.
Svarbiausia taisyklė – nepiktnaudžiauti padažu. Salotos jokiu būdu negali būti pagardintos majonezu, grietine ar kitu salotų padažu. pakaks nedidelio šlakelio alyvuogių ar graikinių riešutų aliejaus ir trupučio sojų padažo.
Atrinkome dešimt receptų salotų, kurios ne tik draugiškos gražiai figūrai, bet labai skanios:
Atsiliepimai