„Jau kelis mėnesius gyvenu Italijoje, kur dirbu kaip modelis. Tikriausiai žinote, kad konkurencija grožio industrijoje itin didelė. Štai kodėl visada būtina atrodyti nepreikaištingai. Pasitarusi su profesionaliais modeliais, fotografais ir kitais grožio srities specialistais nusprendžiau dar šiek tiek patobulinti išvaizdą", - atviravo A. Landau ir atskeidė, jog jai buvo atlikta ausų plastinė operacija.

„Operacijos „Grožio pasaulio“ klinikoje metu buvo išspręsta atlėpusių ausų problema. Šią problemą turėjau nuo pat vaikystės, tad labai džiaugiuosi, kad ją pavyko pašalinti greitai ir paprastai, jau tą pačią dieną buvau išleista namo“ – DELFI pasakojo A. Landau.

Agness sakė, jog prieš tai konsultavosi ir su Italijoje dirbančiais plastikos chirurgais, tačiau vėliau nusprendė kreiptis į specialistus Lietuvoje.

A. Landau anksčiau jau yra ne kartą tobulinusi išvaizdą pas plastikos chirurgus. Jai buvo atlikta nosies plastinė operacija, taip pat krūtų didinimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (305)