Latviai Lietuvoje surengė naujausio turo „7 Steps of Fresh Air“ turo koncertą, kurio metu ne tik atliko naujausias dainas, bet susirinkusiuosius pamalonino ir žymiausiais savo hitais. Atlikdami dainą „Maybe“ dainininkai ant scenos pasikvietė projekto „X Faktorius“ nugalėtoją Moniką Pundziūtę.

Tai ne pirmas kartas, kai Monika dainuoja kartu su grupės lyderiu Renaru Kauperiu. Kartu šie atlikėjai pasirodė „X Faktoriaus“ finalo scenoje.

Ant scenos užlipusi atlikėja pademonstravo kardinalius pokyčius. Romantišku įvaizdžiu iki šiol spinduliavusi M. Pundziūtė savo rusvus plaukus nusidažė pilkais ir mėlynais atspalviais.

Naujuoju savo įvaizdžiu Monika vos prieš kelias dienas pasirodė ir feisbuko nuotraukose, kuriose įsiamžino su savo vaikinu Pauliumi Joniku. Jis taip pat nepraleido „Brainstorm“ koncerto, stebėjo ir filmavo savo mylimosios pasirodymą.

Koncerto akimirka:

Latvių Brainstorm koncertas Vilniuje! #pratavetra @brainstormofficial

A video posted by DELFI.lt (@delfilietuva) on Apr 2, 2016 at 5:05pm PDT

Monika Pundziūtė ir Renaras Kauperis „X Faktoriaus“ finalo scenoje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)