Šį torčiuką gaminu jau antra kartą, bet antras dublis daug labiau sužavėjo… Kelių citrinų sultys šį skanėstą padarė dar patrauklesniu gomuriui! Be to, greitai ir lengvai pagaminamas, vienas du ir į šaldytuvą. trys keturi ir jau valgom!

Na, aišku, prireiks šiek tiek kantrybės belaukiant kol sustings. Kuo ilgiau lauksit, tuo skaniau bus. Todėl siūlau gaminti iš vakaro, o ryte jau galėsite ragauti, skanauti. Iš pateikto kiekio produktų tortas gaunasi tikrai nemažas, užteks Jums, visai šeimai ir dar draugus pavaišinti :)

Reikės:

indelio kondensuoto pieno;
450g grietinės ( 30% riebumo) ;
2 citrinų;
600g krekerių;
1 šaukštelio želatinos.

Eiga:

Į dubenį supilame kondensuotą pieną , grietinę, išspaudžiame citrinos sultis ir viską gerai išmaišome. Supilame ištirpintą želatiną ir vėl viską išmaišome. Į gautą masę suberiame krekerius, gerai išmaišome ir sudedame į torto formą.

Viską sulyginame ir dedame į šaldytuvą, mažiausiai kelioms valandoms, o geriausia palaikyti per naktį. Viršų apibarsčiau kokoso drožlėmis. Be to, į masę galima įmaišyti bananų, riešutų,priklauso nuo fantazijos :) Skanaus!

Šaltinis
Temos
„Šokiai virtuvėje“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)