Sėkmingai finalą pradėjusi fechtavimo rungtyje L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė laimėjo 26 dvikovas iš 35-ių ir, surinkusi 256 taškus, užėmė antrą vietą.

18 dvikovų fechtavimosi takelyje laimėjusi Gintarė Venčkauskaitė surinko 208 taškus ir su čeke Barbora Kodedova dalijasi tryliktą poziciją, o 17 pergalių fechtavimosi takelyje iškovojusi Ieva Serapinaitė surinko 202 taškus ir su dar keturiomis varžovėmis dalijosi penkioliktą vietą.

Plaukimo rungtyje L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė sugaišo 2 minutes 20,70 sekundės ir, surinkusi 278 taškus, buvo dvidešimta, o po dviejų rungčių su 534 taškais smuktelėjo į trečią poziciją.

Savo poziciją po plaukimo rungties pagerino I. Serapinaitė. Ji baseine sugaišo 2 minutes 14,88 sekundės ir, surinkusi 296 taškus, užėmė septintą vietą, o bendroje įskaitoje po antros rungties pakilo į devintą poziciją.

Nauja varžybų lydere tapo antrą vietą plaukime užėmusi Europos vicečempionė prancūzė Elodie Clouvel. Ji surinko 564 taškus ir 24 taškais lenkia lyderės poziciją praradusią ir į antrą vietą smuktelėjusią planetos čempionę vokietę Leną Schoneborn, kuri baseine liko tik 22-a.

Penktadienį sportininkių laukia dar dvi rungtys – jojimas ir šaudymo ir bėgimo dvikovė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją