Moteris, kurios vardas ir pavardė – nežinomi, buvo netoli Millennium tilto, Newcastle mieste, ir staiga pajuto, kad ją šaukia gamta, todėl net nedvejodama sumanė tai atlikti vidury gatvės, viešoje vietoje.

Arijus Dūkštas (20) atsitiktinai ėjo pro šalį ir sumanė tą akimirką įamžinti. Portalui „Metro“ jis pasakojo: „Aš tiesiog pagalvojau – o, Dieve, dar tik 18 val., o jau tokie dalykai dedasi. Moters draugai šūkaliojo, juokėsi iš jos, jų buvo gal kokie šeši.“

Renginių organizatoriumi dirbantis Arijus pridėjo: „Vienas iš jos draugų dar ir filmavo viską. O mes tiesiog ėjome pro šalį. Buvo net tokia porelė, kuri nusuko kiton pusėn, kad tik išvengtų tos moters.“

Nuotrauka socialiniuose tinkluose pasidalino šimtai vartotojų.

Lietuvis mano, kad pagrindinė priežastis, kodėl nuotrauka daugelis dalijosi internete, yra po nuotrauka buvęs užrašas – „Su Velykom, linkėjimai iš Newcastle miesto“.

„Esmė ta, kad Newcastle visuomet, ypač švenčių dienomis, daugelis žmonių prisigeria ir krečia visokias kvailystes, todėl žmonėms ir ta nuotrauka pasirodė linksma, o kai kuriems – bjauri.

Aš esu renginių organizatorius, todėl tokie dalykai manęs nestebina, tačiau tai niekada neatsitinka mano organizuojamuose renginiuose.“ – pasakojo Arijus.

Paslaptingosios moters nuotrauka sulaukė daugiau kaip 500 komentarų feisbuke. Kai kurie tokį jos elgesį įvardijo kaip „keliantį pasišlykštėjimą“ ir „nevalyvą“.

Tačiau atsirado ir tokių, kurie neskubėjo smerkti: „Moteris atrodo visiškai nusigėrusi, tad kam rūpi, ką ji išdarinėja būdama neblaivi?“.

Kitas internautas rašė: „Ir gera padarė! Vyrai gali sustoti ir šlapintis bet kur, tad kodėl ji to negali daryti?“