Prie meniškos nuotraukos V. Petreikis parašė vieną žodį – „Jau“. Netrukus ėmė plūsti ir bičiulių bei kolegų sveikinimai.

V. Petreikis žinia pasidalijo socialiniame tinkle

DELFI primena, kad S. Paciukonytė ir V. Pereikis susituokė 2013-aisiais Korsikoje.

„Tai buvo neįtikėtina, buvo sunku suprasti, kas vyksta, visi buvome tokioje euforijoje, tokiame nepaprastume, net keista... – prisimena Simona. – Nebuvo jokių vestuvių organizatorių, viską darėme patys, atrodė, tarsi planas būtų paruoštas kažkieno iš aukščiau. Mes tik ėjome ir ėmėme tai, ką mums duoda.

Tai buvo tikra šventė – nuo žodžio „šventas“. Gamta ir kalnai labai daug davė. Bažnyčia, kurioje susituokėme, stūkso ant didžiulio kalno, nuo kurio, rodos, matyti visas pasaulis. Tas vėjas, Korsikos kvapai... Mane ta sala visiškai pakerėjo. Kažkada ten nuvažiavusi su tėvais leptelėjau, kad jei kada tuoksiuosi, tai tik čia. Kiekvienas nuoširdus noras išsipildo, tereikia jį paleisti į erdvę. Tai buvo sakraliai subtili šventė, palietusi mus visus, man iki šiol prisiminimai apie ją suteikia sparnus, ir tas šaltis lauke ne taip slegia...“ - žurnalui „Lamų slėnis“ yra sakiusi garsi balerina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)