Atlikėja žaidime dalyvavo kartu su Goda Alijeva, papuošalų kūrėja Elvyra Monginiene bei asmenine trenere Rasa Vilkiene, o priešininkų komandoje kovojo atlikėja Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė su šeima.
Kurioziška, tačiau pačiai N. Pareigytei-Rukaitienei klausimas sukėlė sunkumų. „Mama“, - atsakė ji, sulaukusi savo eilės. „Taip, būtent tai ir yra pirmas dalykas, kurį pagalvoju išgirdęs tavo pavardę“, - pasišaipė vienas iš laidos vedėjų, radistas Rolandas Mackevičius. „Ai, tiksliai, gi manęs niekas nežino“, - neaišku, ironizuodama ar rimtai jam atsakė N. Pareigytė. „Jei to paklaustų manęs, aš sakyčiau – sekso simbolis“, - pridūrė R. Mackevičius, sukeldamas palaikančių plojimų bangą.

Šio vakaro laida išsiskirs ir dideliu fiziniu aktyvumu: neteisingai atsakiusios N. Pareigytė-Rukaitienės komandos narės čia pat darys pritūpimus, o atlikėjos trenerė R. Vilkienė pademonstruos, kokiu pratimu siekia N. Pareigytei suformuoti dailų brazilišką užpakaliuką. „Galėčiau į tai žiūrėti ir žiūrėti“, - pakomentavo laidos vedėjas, radistas Jonas Nainys, stebėdamas ant grindų pratimą atliekančią trenerę.

Kuriai komandai pavyks taikliau atspėti, kas sukasi Lietuvos žmonėms ant liežuvio galo? Nuotaikingiausiais žaidimas visai šeimai „Ant liežuvio galo“ – šį antradienio vakarą BTV.