Jeffrey Wenningeris tikina, kad Eltonas čiupinėjo jo spenelius sakydamas „Oi tu gražuoli“ ir bandė paliesti jo genitalijas, kai šiedu važiavo automobilyje. Negana to, Eltonas kaltinamas ir tuo, jog bandė įkišti pirštus į Jeffrey sėdimąją.

Anot nukentėjusiojo, dainininkas ne kartą reikalavo išsitraukti savo lytinius organus ir „pasakyti labas dėdei Eltonui“. 69-erių dainininkas, anot Jeffrey, nuolatos kartodavo, kad šis „turi galybę gėjiškų genų, tik pats dar jų neišlaisvino“.

Už šiuos veiksmus J. Wenningeris padavė E. Johną į Los Andželo teismą, kuris ir ėmėsi nagrinėti šą istoriją. Beje, visi pirminiuose kaltinimuose nurodyti Eltono veiksmai buvo padaryti 2014-aisiais, tačiau Jeffrey advokatai tikina, kad jų atstovaujamas asmuo priekabiavimą patyrė nuo pat įsidarbinimo dienos 2010-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)