Gerai, kol neserga, tai valgyti paduoda, žiemą dėžutę šiltą pastato ir galima „stumti“ dieneles. Prieš savaitę ar daugiau moterys pamatė, kad Ryžas nebevalgo, yra vangus, sulysęs, burnytė pajuodusi, liežuviukas iškištas. Na, negerai, kad savaitę nebuvo kreiptasi pagalbos į veterinarijos gydytojus, bet ir priekaištauti negali – vargšai žmonės, kurie galą su galu vos besuduria, rūpinasi dar ir beglobiais žmonių padarytais gyvūnais.

Vakar sulaukėme pagalbos prašymo padėti Ryžikui. Ryžikas buvo nuvežtas į kliniką. Nuotraukos Jums pasakys beveik viską apie jo būklę. Tik pridursiu, kad padaryti kraujo tyrimai rodo inkstų nepakankamumų, uždegimą. Taip pat diagnozuotas labai stiprus burnytės uždegimas, sugedę ir tie vos keli likę dantukai. Sloga. Bet valgyti konservus jis neatsisakė, tuo labai džiaugiamės ir toliau bandome „statyti“ vargšą gyvūniuką „ant kojų“. Padėkite mums jei galite!

Gydymo suma tikrai sieks 200 eurų, galinčius prisidėti prie Ryžiko gydymo labai prašome apsilankyti mūsų feisbuko paskyroje, kur rasite vargšo katino istoriją, nuotraukas, gydymo eigą ir sąskaitą paramai.