13
Kitas

Krūtinės dydis kinta, o daugelio moterų krūtys nėra vienodo dydžio

Dažna liemenėlių eksperte prisistatanti žinovė tikina, kad liemenėlės forma ne tik labai svarbi, bet netgi gali pakeisti visą jūsų gyvenimą. Tiesa, kantriai išklausius visą tiesą apie liemenėles vis tiek apima jausmas, kad galvoje – dar daugiau klausimų nei buvo prieš tai, rašo „The Huffington Post“.

Taigi pakalbinome keturias patikimas šios srities žinoves: „ThirdLove“ viceprezidentę ir prekybos plėtros vadovę Rachel Cohen, vieną iš „ThirdLove“ įkūrėjų Heidi Zak, apatinio trikotažo pardavėją iš Niujorko prekybos centro ir apatinio trikotažo ekspertę ir konsultantę iš „I Love A Good“ Jenny Altman.

Liemenėlę užsegti nugaroje derėtų ant laisviausio kabliuko

Dažnai moteriai kyla klausimas, kam gi reikalingi trys kabliukai liemenėlei užsegti, juk renkantis tinkamą imamas liemens apimtį po krūtine atitinkantis dydis. Taigi kodėl dar gali tekti liemenėlę segtis laisviau ar tvirčiau?

Vis dėlto šie trys kabliukai – ne šiaip sau. Pradedant dėvėti naują liemenėlę ją segtis reikėtų ant paskutinio kabliuko, o liemenėlės šoninei juostai netenkant pirminės formos derėtų užsisegti ant vidurinio, dar vėliau, jei prireikia, – ant pirmojo.

„Taip pratęsiate liemenėlės naudojimo laiką, kai juosmeninė dalis išsitampo, jei dėvite ją kiekvieną dieną 6-12 mėnesių – tada imate naudoti kitą kabliuką“, – paaiškino H. Zak.

„Vienintelis dalykas, apie kurį moterys turėtų nepamiršti, – matuojantis liemenėlę užsegti reikia ant paskutinio kabliuko, o tai padariusios turėtumėte jaustis patogiai“, – pridūrė ji.

Daugybė esminių liemenėlės pasirinkimo klaidų susijusios su šia taisykle. „Dauguma moterų pasirenka didesnę liemenėlę ir užsega ant pirmo kabliuko, nes joms atrodo, kad taip daryti yra geriausia“, – sakė Bernadette.

„Bet iš tikrųjų jos pasirenka ne savo dydį, nes nepagalvoja, kad su laiku liemenėlė išsitampys“, – sakė ji. Be to, ją segantis neteisingai liemenėlė kur kas greičiau susidėvi.

Egzistuoja tam tikros taisyklės, kurias taikant liemenėlė priglus prie kūno kur kas tobuliau

Liemenėlės segimosi procesas dažnai vyksta automatiškai, dauguma moterų tai daro negalvodamos. Taigi patarimai apie teisingą ir neteisingą liemenėlės segimosi būdą daugeliui gali sukelti nuostabą. Vis dėlto šioje srityje dirbantys specialistai neabejotinai turi patarimų moterims šiuo klausimu.

J. Altman šį metodą vadina samteliu. „Iš esmės šis būdas padeda surinkti viską, kas liko „už borto“ virš rankų ir nugaroje ten, kur tai ir turi būti, – į liemenėlės kaušelius“, – paaiškino ji. Užfiksavus liemenėlę nugaroje reikėtų įkišti ranką į kaušelį ir lyg samčiu sudėti viską ten, kur ir turėtų būti. Tokiu būdu pakietinimas po kaušeliu atsiduria tiksliai tarp liemens ir krūtinės, kur ir turėtų būti, niekur nejaučiama jokio veržimo ar spaudimo, taigi garantuojamas komfortas.

R. Cohen rekomendacijos labai panašios. „Nepakanka vien užsisegti ir tikėtis, kad viskas savaime atsidurs reikiamose vietose“, – tikino H. Zak.

„Reikia tinkamai viską sudėlioti liemenėlėje, kad gerai atrodytų ir būtų patogu“, – patikino ji. Taigi, anot jos, būtina pakelti krūtinę, nuleisti pakietinimą, kad viskas atsidurtų ten, kur ir turi būti, tada pažvelgę į veidrodį pamatysite jus tenkinantį vaizdą.

Bernadette iš legenda jau tapusios Niujorko parduotuvės pataria, kaip taisyklingai užsisegti liemenėlę. „Pasilenkite į priekį, pakietinimas turi būti po krūtimis, tada užsekite liemenėlę iš nugaros“, – aiškino ji.

„Jei segsite liemenėlę priekyje, o tada persuksite ją, liemenėlė greičiau išsitampys“, – patikino ji. Pagrindinis tikslas, kaip teigia Bernadette, – pasirūpinti, kad visa krūtinė atsidurtų virš pakietinimų.

13
Kitas

Krūtinės dydis kinta, o daugelio moterų krūtys nėra vienodo dydžio

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)