Mehndi įkvėpta „Bliss by Violeta“ kolekcija pristato modernius drabužius, kuriems elegancijos ir trapumo suteikia smulkus ir subtilus ažūras ant kūno.

Mehndi tapyba atspindi ne tik estetinę, bet ir mistinę reikšmę, gilią bei turtingą istoriją. Ornamentas - ne tik gražus kūno akcentas, bet ir simbolis, turintis prasmę. Jis bus tarsi subtilus papuošalas šiltą vasaros dieną, glostantis sielą ir kūną.

Kiekvieno kolekcijos drabužio dizainas – galimybė išreikšti ir atskleisti paslaptį. Taip kaip paslaptį, prasmę ir jausmus atskleidžia kiekvienas mehndi piešinys.

Didžiausia šiltojo sezono V.Sūdžiuvienės kolekcijos naujiena – odinio įvaizdžio paltas, suknelė bei kelnės. Odinio įvaizdžio detalės daugelyje pavasario ir vasaros kolekcijos drabužių žaidžia su natūraliais audiniais – vilna ir medvilne.

Labiausiai šį sezoną kolekcijoje akcentuojamas audinys - minkštas, patvarus bei itin patogus modelis. Šis audinys gerai laiko formą, puikiai prisitaiko prie kūno linijų. Elastinga viskozė – dar vienas naujos kartos natūralus audinys. Užlietas neperšlampamu paviršiumi jis ne tik saugos nuo vasaros lietaus lašų, bet ir sukurs efektingą įvaizdį.

Kolekciją papildo ir vasaros audinys Numeris 1 – linas. Ar gali kas būti stilingiau už ilgą, lininę suknelę karštą vasaros dieną?

Privalomas - must have šio sezono rinkinys – visoms progoms ir ne progoms tinkantis kombinezonas, kardigano asimetrija, odos įvaizdžio suknelė ir paltas, taip pat – neabejotinai mehndi piešinys. Dizainerė Violeta linki šį pavasarį ir vasarą būti ne tik madingoms, bet ir prasmingoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją