1. Nėra jokio kito tokio tobulo miegojimo kompaniono kaip šuo. Net jei jūsų numylėtinis sugebėjo įsitaisyti skersai ir užimti pusę lovos.

2. Kam reikalingas žadintuvas, jei pastaruosius metus neteko atsikelti vėliau nei 6 val. ryto?

3. Geriausiai pažįstate ir daugiausia bendraujate su tais kaimynais, kurie turi šunis. Ačiū Dievui, kad taip yra, nes tik ką pastebėjote, kad baigėsi maišeliai išmatoms rinkti.

4. Nėra nieko nuostabesnio nei meilus šuns žvilgsnis, lyg matytų jūsų sielą. Na, galbūt tai susiję su rankoje laikomu dešros gabalėliu.

5. Jaučiatės tikru visatos valdytoju, nes jūsų rankose – raktas į maisto pasaulį. Šis žavus žvilgsnis, primenantis apiplėšimą pasitelkus mielumą, – tai didžiausiais jūsų gyvenimo pasiekimas.

6. Šuns nuotraukos sulaukia daugiau dėmesio socialiniuose tinkluose negu jūsų pačių, o jo paskyra „Instagram“ turi daugiau sekėjų nei jūsų asmeninė paskyra.

7. Telefone turite daugiau šuns nuotraukų nei tų, kuriose esate jūs ar šeimos nariai.

8. Dažnai pagalvojate, kad vertėtų mesti darbą ir skirti gyvenimą augintinio laimei užtikrinti.

9. Kas per peštynės? Jas tikrai pradėjo tas kitas šuo!

10. Šuo dažniausiai būna tobulas, o jei jis sudirgęs, tai galbūt dėl to, kad ką tik lankėsi kirpykloje. Minties apkirpti šunį namuose atsisakėte vos po vieno mėginimo. Vonia po šio bandymo atrodė nepakartojamai.

11. Nespėjate nė mirktelėti, o jūsų numylėtinis žymėdamas teritoriją be gailesčio jau šlapinasi ant jūsų mėgstamo kilimo.

12. Pagalvės užpildo valymas jau seniai tapęs įprastine veikla.

13. Žinote, kad apsaugas nuo vaikų ant spintelių dėsite dar daug metų.

14. Visus šiuos nemalonumus tuoj pat pamirštate, kai tik grįžtate po 30 sekundžių trukusio žygio iki pašto dėžutės. Pagalvojate, kad galbūt būtų verta dar kartą trumpam išeiti vien dėl numylėtinio reakcijos jums grįžus.

15. Frazė „man laikas namo – turiu pavedžioti šunį“, jau seniai tapusi slaptu kodu, reiškiančiu, kad iš tiesų tik norite ramiai pažiūrėti naują mėgstamo serialo seriją. Tai – tik būdas išvengti daugybės su bendravimu susijusių situacijų, kurių jūs visiškai netrokštate.

16. Toks pasirinkimas neabejotinai pasiteisina, kai kartu su mylimiausiuoju patogiai įsitaisote ant sofos, net jei augintinis vis dar dėmesį telkia į ant jūsų kelių padėtą lėkštę su gardžiais užkandžiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)