Kaip spaudos konferencijoje informavo „Wizzair“ komunikacijos vadovas Gaboras Vasarhelyius, nuo šių metų spalio 31 d. bendrovė pasiūlys skrydžius į Barį (Italija) ir Reikjaviką (Islandija).

Iš Kauno nuo rugsėjo 22 d. „Wizzair” du kartus per savaitę skraidys į Eindhoveną (Olandija).

Iš Vilniaus į Kauną nuo rudens perkeliami skrydžiai į Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.

„Perkeldami skrydžius iš Vilniaus į Kauną norime parodyti savo įsipareigojimus ir norą dirbti Lietuvoje. Pradedame skrydžius ten, kur matome paklausą“, - naujienas komentavo skrydžių bendrovės atstovas.

Pasiteiravus, ar „Wizzair“ perkeldama dalį skrydžių iš Vilniaus į Kauną neplanuoja laikinojoje sostinėje atidaryti bazės, G. Vasarhelyius teigė, kad nuolat yra svarstomos ekonominės galimybės, tačiau apie naujoves pranešama tik tada, kai priimamas galutinis sprendimas.

Pernai „Wizzair“ aptarnavo 19,2 mln. keleivių. Bendrovė skraido į 38 šalis. Pernai „Wizzair“ paslaugomis pasinaudojo beveik 1 mln. keleivių Lietuvoje. 2016 m. planuojama pasiūlyti 1,4 mln. vietų skrydžiams. Pigių skrydžių bendrovė sukūrė 125 darbo vietas vietos rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)