Treneris džiaugėsi, kad stovykloje vyravo draugiškos ir darbinės nuotaikos, kurios leido visškai išpildyti stovykloje keltus tikslus.

„Po žiemos pertraukos merginų pasiruošimą vertinu teigiamai. Matosi, kad jos ne tingėjo, o sportavo visą žiemą. Svarbiausia yra entuziazmas ir darbas. Tai yra pagrindas siekiant užsibrėžtų tikslų“, - sakė D. Patela.

Po treniruočių stovyklos treneris merginoms pristatė šių metų pasiruošimo planus, tikslus ir akcentavo, kad didžioji dalis priklausys nuo individualaus pasiruošimo.

„Svarbiausios šių metų varžybos - Europos čempionatas Bosnijoje ir Hercegovinoje. Šiais metais mūsų komanda bus labai įdomi, nes prie rinktinės prisijungė keletas jaunų merginų, kurios anksčiau dar negalėjo žaisti dėl amžiaus cenzo, bei liko kai kurios vyresnės žaidėjos, kurios gali išnaudoti savo patirtį ir sugebėjimus. Manau, kad šitas mišinys duos tikrai gerus rezultatus, - teigė D. Patela. - Turime tikslą pakilti į aukštesnį divizioną. Tai yra įmanoma.“

Rinktinei treniruočių stovykloje treneriui talkino Algimantas Žvinklys, Irmantas Kukulskis ir „Klaipėdos kovo“ regbio klubo auklėtiniai. Kita stovykla numatoma balandžio mėnesį.

Europos moterų čempionato B diviziono turnyras Bosnijoje ir Hercegovinoje vyks liepos 23-24 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)