Čia savo pyktį išpuolių organizatoriams ir vykdytojams bei užuojautą nukentėjusiųjų ar žuvusiųjų artimiesiems išreiškė krepšinio, futbolo, teniso ir kitų sporto šakų atstovai.

„Man be proto bloga nuo išpuolio, kuris įvyko Briuselio oro uoste. Galvoju ir meldžiuosi už savo draugus, esančius Belgijoje“, – socialiniame tinkle parašė Pirėjo „Olympiakos“ klubui atstovaujantis krepšininkas Mattas Lojeski, turintis dvi – Belgijos ir JAV pilietybes.

Piktinosi ir kitas buvęs garsus belgų krepšininkas – aukštaūgis Tomas Van Den Spiegelis.

„Bloga nuo viso šito mėšlo“, – savo emocija ¬„Twitter“ dalijosi belgas.

Neabejingi tautiečių skausmui – ir FIFA reitinge pirmą vietą užimančios Belgijos rinktinės futbolininkai: Thibaut Courtois, Vicentas Kompany, Janas Vertonghenas, Axelis Witselis, Kevinas De Bruyne, Adnanas Januzajus. Taip pat – tenisininkai Kim Clijsters ir Steve'as Darcis, klausiantis, kas blogai su šiuo pasauliu.

„Norwich City“ puolėjas Dieumerci Mbokani net buvo Zaventemo oro uoste sprogimų metu, bet, laimei, nenukentėjo.

Visgi Belgijos nacionalinės komandos treniruotė, kuri buvo numatyta antradienį vakare, atšaukta. Abejojama, ar įvyks ir po savaitės, kovo 29 d., Briuselio Karaliaus Baudouino stadione planuotos draugiškos rungtynės su Portugalija, skelbia BBC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)