Astrologijoje tai svarbus reiškinys, turintis ilgalaikį efektą. Jis išryškins tendencijas vėluoti priimant svarbius sprendimus, sureikšminimą neesminių gyvenime dalykų. Taip pat ragins atkreipti dėmesį į savo sveikatą, į tai, ką valgome, kokius vaistus susirgę naudojame.

Ką gi daryti, kad Mėnulio dalinio užtemimo įtaka būtų jaučiama silpniau?

Pirmiausia nepriiminėkite šią dieną pačių svarbiausių sprendimų, nesiaiškinkite tarpusavio nesutarimų, o stenkitės išlaikyti gerą nuotaiką ir nors kažkiek laiko skirkite tokiai veiklai, kuri teikia jums daug džiaugsmo.

Pasirinkite bendravimui žmones, kurie gali jus pradžiuginti, suteikti optimizmo. Tai laikas, kai galite nuspręsti atsisveikinti su savo baimėmis, abejonėmis, nepasitikėjimu savo jėgomis. Nuspręskite, ką norite savyje pakeisti ir ryžtingai imkitės po užtemimo pokyčių.

Po dalinio Mėnulio užtemimo patartina nesureikšminti nesvarbių dalykų, spręsti iškilusius klausimus iš esmės, nekaltinant vieniems kitų, o galvojant, ką galima būtų padaryti šiuo metu geriausio.

Tai laikas, kai galite suabejoti savo pasirinkimų teisingumu, pamatyti situaciją iš jums netikėtos pusės. Stenkitės įžvelgti šviesesnę ateities perspektyvą, žinodami, kad šiuo laikotarpiu daug kas atrodo sutirštintomis spalvomis.

Jums padės dėkingumo jums padedantiems jausmas, mokėjimas pasidžiaugti ir mažais pasiekimais, džiugus požiūris į gyvenimą ir ryžtas jį kurti geresniu. Pasiruoškite ir nusiteikite gyvenimo geroms permainoms. Didelės jums tame sėkmės!